VAN / ERCİŞ - Karlıyayla Ortaokulu

Nis

Öğretmenlerimizen Eda CANDAN, Ebru COŞKUN  ve Ayşe Gül AKBAŞ'ın koordine ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı okulumuzda yapıldı. Sınıf öğretmenlerimiz ve diğer öğretmenlerimiizin  emekleriyle hazırlanan gösteri, velilerimizden oluşan izleyiciler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Karlıyayla Ortaokulu öğretmenlerinden Ebru COŞKUN , Eda CANDAN ve  Nejdet OTURMAK'ın birlikte hazırladıkları "ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA " programı öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Karlıyayla Ortaokulu öğretmenlerinden Zeynep SALGIN ve Nejdet OTURMAK'ın birlikte hazırladıkları "12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABUL" töreni öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Mehmet Akif ERSOY'un hayatının anlatıldığı törenimizde İstiklal Marşımız öğrencilerimiz tarafından ezbere okunmuş, yapılan oratoryo göstersinde duygulu anlar yaşanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.